Andechs-retki

Sunnutaina me tapasimme suomalaisen koululuokan ja Annamarian kanssa Münchenin Marien-Platzilla. Sitten me lähdimme S-junalla kohti Herrschingiä. Sieltä me kävelimme Andechsin luostarille, jossa söimme ja joimme ravintolassa. Sen jälkeen katselimme kirkkoa ja olisimme saaneet ostaa myös esim. ketjuja tai postikortteja luostarin kaupasta. Sitten kävelimme jälleen takaisn S-Bahnille. Suomalaiset kyselivät meiltä kysymyksiä, koska se oli annettu heille kotitehtäväksi, mutta myös, koska he halusivat luoda kontakteja.

 

Kesätarina 1

Minä lennän sisarusteni kanssa 1. elokuuta Suomeen. Ensimmäiset kaksi viikkoa olen Liedlissä töissä ja tienaan siellä rahaa. Viimeiset kaksi viikkoa minä tapaan kavereita ja menen shoppailemaan. Kolmannella viikolla serkkuni tulee meidän kanssamme mökille.

 

Kesätarina 2

Ensimmäisellä viikolla minä lähden jalkapalloleirille. Toivottavasti siellä on kivaa. Toisella viikolla minä ja minun perheeni menemme mökille, jossa olemme seitsemän päivää. Sitten me menemme taas Helsinkiin, jossa minä pelaan minun pikkuserkkujeni kanssa. Aina välillä minä lähden siskojeni ja serkkujeni kanssa uimaan. Viimeisellä viikolla on rennompaa. Sitten lennämmekin taas takaisin Saksaan.