(15.03.2015)

Nuorisoryhmän oppilaiden kirjoituksia naisten FC Bayernin jalkapallo-ottelusta, johon suomikoululaiset saivat kutsun.

“22.2.2015 me olimme naisten jalkapallo-ottelussa, koska Annamarialla oli idea näyttää meille, missä kaikkialla Münchenissä on suomalaisia ja Bayerin maalivahti on suomalainen. Aluksi me tapasimme toisemme stadionin edessä ja ostimme liput. Kun me pääsimme stadioniin sisälle, me näimme, että kaikki loukkaantuneet Bayerin pelaajat antoivat nimikirjoituksia. Heti menimme seisomaan jonoon ja lopuksi minä sain myöskin vielä yhden kuvan minun idolini, Noora Holstadin, kanssa. Koska oli tosi kylmä ja räntäinen päivä, meillä oli peitot mukana, joihin me käärimme itsemme ottelun ajaksi. Koska minä pelaan itse jalkapalloa jo 4-5 vuotta, oli tosi kiva katsoa, mikä taktiikka joukkueella on. Ottelu oli tosi jännä, mutta loppui 0:0, koska molemmat joukkueet olivat yhtä vahvoja. Kaiken kaikkiaan se päivä oli onnistunut!“

„Me olimme katsomassa jalkapallo-ottelua: FC Bayern vastaan VFL Wolfsburg. Maalissa oli eräs suomalainen nainen, joka oli hyvä ja siksi Wolfsburg ei osunut ollenkaan maaliin. Mutta Bayerin tytöt eivät olleet niin hyviä, joten sen takia peli loppui 0:0. Mutta me saimme ottaa valokuvat ja saimme nimikirjoituksia. Oli tosi kiva katsoa, miten naiset pelasivat ja muutenkin oli hauskaa olla siellä. Olisi hauska saada tietää, mitä miehet ja pojat ajattelevat nyt, kun näkivät tyttöjen pelaavan jalkapalloa. Se on erilaisempaa kuin miesten „Bundesliga“, mutta on silti hienoa katsoa naisten pelaamista.“